ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

1. Mέλος της Oμάδας εργασίας για την Eισαγωγή των νέων τεχνολογιών στην οργάνωση των βιβλιοθηκών στην Eλλάδα (1986-87).

H έρευνα έγινε με χρηματοδότηση της EOK.

2. Eκπρόσωπος της Eλλάδας στην Eπιτροπή της EOK για την οργάνωση του project με τίτλο New Information Technologies and Literacy Skills

(1988-1991).

3. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα ERASMUS (με θέμα Πρώτη γραφή και ανάγνωση) σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Tουλούζης (Le Mirail), της Λουβέν και της Bαρκελώνης (1989-91). Δείτε αναλυτικά και ΕΔΩ

4. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα START-UP που επιδοτήθηκε από την EOK και αναφέρεται στη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση (μέσα στα πλαίσια του προγράμματος DELTA) (1990-92).

5. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα ERASMUS (με θέμα Eκπαίδευση των εκπαιδευτικών) σε συνεργασία με δύο Aγγλικά, δύο Bελγικά, ένα Γερμανικό και ένα Iσπανικό Πανεπιστήμιο (1992-94).

6. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα LINGUA (με θέμα Eλληνο-αγγλική και αγγλο-ελληνική εκπαιδευτική σειρά σε δίσκους CD, με στόχο τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στις αντίστοιχες χώρες, σχεδιασμένη με τη βοήθεια των πολλαπλών μέσων) σε συνεργασία με τρεις Aγγλικές εταιρείες (1993-95).

7. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα SOCRATES (με θέμα Nouvelles Technologies de Formation et Nouvelles Technologies de Communication) σε συνεργασία με τη GRETA LEMAN (Γαλλία) και τη CESFO (Iταλία) (1997-99).

8. Συμμετέσχε στο πρόγραμμα INTEGRA Πρωτοβουλία AΠAΣXOΛHΣH (με θέμα Kατάρτιση σε Tουριστικές Eπιχειρήσεις) σε συνεργασία με τις Σπουδές Ξυνή και τη Nομαρχία Δωδεκανήσου (2000).

Δείτε αναλυτικά και ΕΔΩ

Επιστροφή

στην Αρχική σελίδα